Tarieven

 

Soort consult Prijs
Eerste consult € 130,00
Vervolgconsult € 85,00
Accuut consult tot 30 minuten € 65,00, daarna €25,00 per kwartier
Herhalingsrecept € 29,50
Cease per reeks € 29,50
Telefonisch spreekuur Gratis

Telefonische consulten: op afspraak hierbij gelden bovenstaande tarieven.

Het consult is inclusief homeopathisch medicijn. Met uitzondering van de cease – detox kuren deze worden apart in rekening gebracht.                                                                                                                                                                

Afspraken dienen minimaal 48 uur (werkdagen maandag t/m vrijdag) van tevoren telefonisch zijn afgezegd anders wordt deze volledig in rekening worden gebracht.

De kosten worden door Infomedics aan u gefactureerd. U dient zelf uw rekening te declareren bij uw ziektekostenverzekeraar.

In de praktijk geef ik u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelig gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy

Vergoedingen zorgverzekeraars

Bent u aanvullend verzekerd, dan wordt vaak een gedeelte van het consult vergoedt. De hoogte van de vergoeding verschilt per verzekeraar. Om hier duidelijkheid in te krijgen, raadpleeg u eigen polis, bij u zorgverzekeringsmaatschappij.