Kinderen

IMG_1188Vertellen en vragen

Als je bij mij op bezoek komt, mag je zelf vertellen met welke klacht je komt. We gaan samen kijken waar dit vandaan komt.  We komen over van alles te praten namelijk over school, vriendjes en vriendinnen, hobby´s, wat je lekker vindt om te eten of juist niet. Of je wel eens bang bent of verdrietig. Als je er zelf niet uitkomt dan vraag ik het aan je vader en moeder.  En zo praten we heel lang samen. Dit wil ik allemaal weten om het juiste medicijn voor jou uit te zoeken, zodat je snel van je klacht af bent.

Het medicijn

Dit zijn kleine ronde balletjes en ze smaken lekker zoet. Soms moet het medicijn in water worden opgelost en dan proef je het niet.

Wat ga je er van merken

Misschien wordt je klacht zelfs iets erger. Schrik daar niet van dat kan erbij horen. Het is zelfs een goed teken want je lichaam reageert op het medicijn. Onthoudt de veranderingen die je merkt aan jezelf of schrijf ze op.

Vervolgafspraak

Na vier tot zes weken kom je terug om te vertellen hoe het met je gaat. Hoe vaak je terug moet komen hangt af  van je klachten.

In de praktijk zie ik heel veel kinderen.  Kijk bij “Voor wie”.

Behandeling

Volgens de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) is bij kinderen tot 16 jaar voorafgaand aan de behandeling toestemming van de ouders/voogden vereist, U ontvangt een behandelingsovereenkomst.