Ervaringen

Kinderen

Mijn ervaringen met homeopathie zijn erg positief. Mijn twee zoontjes waren binnen drie maanden van zeer hardnekkige waterwratjes af door middel van druppels en korreltjes en ikzelf ben in een korte tijd van mijn hielspoor genezen. De communicatie verliep goed en heb de controles als zeer prettig ervaren. Mijn zoontjes vonden het ook niet erg om erheen te gaan. Er stond speelgoed en als we klaar waren mochten ze een mooie sticker uitzoeken.
Esther

In december hoestte mijn dochter van  vier jaar heel erg heftig, dag en nacht.  Vanaf  dat ze ongeveer 4 maanden was kwakkelde ze  met haar gezondheid. Neusverkouden, hoesten en vermoeidheidsklachten. Bij de praktijk van Gerlinde de Wit kon ik snel terecht met mijn dochter. De therapie die ze gevolgd heeft is het detoxen van de reguliere vaccinaties en medicatie in combinatie met voedingssupplementen. Daarnaast een homeopathisch middel tegen het hoesten wat ze al maanden deed.  Ik verbaasde me erover hoe snel dat was verdwenen. Na de detox van de kindervaccinaties en reguliere medicatie had ik een kind heel ander kind. Ze was niet meer ziek maar lekker fit. Ze fietst nu heerlijk met haar zus en mij naar school.
Carina

Volwassene

Ik kwam hier terecht nadat het ziekenhuis niets meer voor mij kon doen terwijl ik nog steeds heel veel pijn had in mijn knie. De verwachting was dat het langer zou duren voor de behandeling zou aanslaan omdat er al zoveel aan m’n knie gesleuteld was en ik er al ruim 10 jaar mee liep. Echter na 2 weken voelde ik al verlichting. Nu 4 maanden verder heb ik mijn leven weer terug, en kan ik weer de dingen doen die ik als 22-jarige hoor te doen. De gesprekken waren ook altijd heel erg fijn en ik ben echt heel erg blij met het resultaat van mijn behandeling.
Wendy Boele

Bijna een jaar geleden ben ik in contact gekomen met klassieke homeopathie. Ik had een hele lange tijd lichamelijke en geestelijke klachten waardoor ik totaal uit balans was. Mijn eerste kennismaking met Gerlinde was heel fijn en prettig om mijn verhaal te doen. Gerlinde  gaf me direct een goed gevoel dat ze me ook kon helpen. Na gesprekken en homeopathische middelen begon ik me steeds beter te voelen. Ook o.a . mijn slaapproblemen gingen veel beter en andere lichamelijke ongemakken. Ook geestelijk ben ik goed in balans gekomen het heeft wel even geduurd voor ik zover was maar met rust en luisteren naar jezelf en de gesprekken met Gerlinde voel ik met nu heel goed.
Leanne van’t Boveneind